Dette sier våre kunder om oss

Kundefornøydhet er viktig for oss og vi setter stor pris på spørsmål og tilbakemeldinger fra kundene våre. Målet vårt er å bli ledende på ergonomiske stativer for lesing, skriving, tegning og tastaturarbeid for barn, studenter, voksne og eldre. Vi legger vår sjel i å utvikle de beste ergonomiske stativene på markedet. Dette gjør vi basert på kundenes behov og tilbakemeldinger, og i samråd med erfarne fysioterapeuter.

Nedenfor kan du lese utdrag fra meldinger vi har fått fra våre kunder. Har du ris eller ros, spørsmål eller tilbakemeldinger? Send det til ergostativ@gmail.com eller på sms til tlf. 936 79 706.

“Hei, igjen!

Jeg hentet bokstativet på posten i dag, og jeg er kjempefornøyd! Det var defifinitivt en god innvestering! Nakken og ryggen min takker meg allerede. Jeg kommer garantert til å anbefale dere til venner og bekjente.”

“Hei

Veldig fornøyd med bokstativet ! God kvalitet og lett å bruke ! Takk for god hjelp og service !”

“Hei Her er alt montert og i bruk – strålande nøgd!”

“Hei! Bokstativet er mottatt og jeg er kjempefornøyd”

“Hei igjen!

Jeg fifikk bokstativet på mandag (det gikk akkurat i postkassen faktisk). Jeg (og spesielt nakken min) er veldig fornøyd!!

Supert produkt, og enda bedre kundeservice. Kommer til å anbefale deg til mange! “

“Hei! Jeg har prøvd stativet og er veldig fornøyd med det. Det har gjort lesing og lekser mye lettere for nakken min :) ”

“Jeg er veldig fornøyd. Stativet er veldig solid og fifint. Takk for handelen. ”

“Hei, kjempe bra produkt dere lagde. Jeg angret at jeg ikke visste fra før. Nå koser jeg meg med å lese komfortabelt. Innovativt !”

“Har fått dette nå, veldig bra!:-) fornøyd!”

“Bokstativet å de fifina bokmärkena kom till mig idag, tack för god service :) ”

“Jeg er kjempe fornøyd med bokstativet. Det er veldig ergonomisk for nakken og skuldrene når jeg studerer. I tillegg er det lett å bruke, samt lett å pakke ned i skolesekken. Jeg takker for rask forsending da dere fifikk inn varen jeg bestilte.”

“Veldig godt fornøyd med produktet, og setter pris på god hjelp og oppfølging underveis”

“Jeg er veldig fornøyd. Det va nettop hva som jeg ønsket. Takk for følge opp:) “

“Tusen takk for rask ekspedering av ordren. Bokstativet kom frem på torsdag og fungerer supert. Solid og funksjonelt. “

“Hallo, bokstativet var meget bra. Det er nå montert og vi tror det kommer til å fungere bra. Takk.”</>

“Hei! Ville bare takke for så bra handel av 3 stk bokstativer. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på varene, den raske forsendelsen, god kommunikasjon, og at de kom så fifint innpakket. Jeg har allerede anbefalt dere til andre :-) “

“Hei, Jeg har brukt bokstativ standard i noen dager og er veldig fornøyd med det.”